Trailrunners weten waarom ze graag in Brabant lopen

Mooie routes, gezellige sfeer en volop genieten van de  prachtige natuur 

 

Startnummer opsturen

Bij je inschrijving heb je mogelijkheid om aan te geven dat je het startnummer wil laten opsturen. Wij streven ernaar om uiterlijk een week voor het evenement je nummer naar je toe te sturen. Mocht je het nummer niet ontvangen hebben, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Indeling startgroepen

Bij al onze trails wordt er gestart in groepen van circa 50-60 lopers. Circa 2 weken voorafgaande aan het evenement wordt de startgroep indeling bekend gemaakt.

 

 

 

Samenlopen met je loopmaatjes

Het is mogelijk om samen met je loopmaatjes in dezelfde groep te lopen.

Geef dit dan zo snel mogelijk aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Doe dit in ieder geval voor de sluiting van de inschrijving. 

 

 

 

Is er verzorging onderweg

Op al onze trailruns zijn er onderweg verzorgingsposten voorzien. Mochten de weersomstandigheden dusdanig invloed hebben op het verloop van de trail zullen er meer posten worden ingezet. 

 

 

 

Herinnering 

Iedere deelnemer die een trail volbrengt ontvangt een medaillen op de finish.

 

 

 

Is er tijdwaarneming?

Omdat wij het genieten hoog in het vaandel hebben staan, is er geen tijdsregistratie. Een andere reden om dit niet te doen is ook het feit dat veel van onze trailroutes uit singletracks bestaan. Op snelheid passeren is dan niet makkelijk en kan onderlinge irritatie doen veroorzaken. 

 

 

 

Zijn de routes goed aangegeven?

Al onze trailruns zijn meer dan uitstekend uitgepijlt, dus het is lastig om verkeerd te lopen! Naast de pijlen hebben we, voor de veiligheid, de routes ook in zones ingedeeld zodat je bij een noodsituatie kunt aangeven in welke zone je je bevindt. 

 

 

 

Als ik onderweg geblesseerd raak, wat moet ik dan doen?

Bel dan ons noodnummer, welke op je startnummer staat, en geef aan in welke zone je je bevindt. Wij komen dan zo snel mogelijk naar je toe. Er rijden mountainbikers op de route die je dan verder zullen helpen.

 

 

 

Is er een garderobe aanwezig ?

Wij nemen je tas in bewaring. Je dient dan wel het bagagelabel wat aan je startnummer is bevestigd, aan je tas te bevestigen. 

 

 

• Is er een omkleed en douche gelegenheid aanwezig ?

Bij de Ooievaarstrail en de Smokkelaarstrail worden er omkleedtenten geplaatst. Bij de Alphense Bergentrail hebben we helaas geen mogelijkheid om een omkleedtent te plaatsen. Ook zijn er bij alle drie de trails geen douche gelegenheden.