ALPHENSE BERGENTRAIL 3 NOVEMBER 2024


Om jou als deelnemer een mooie en veilige trailervaring in de mooie natuurg te bieden starten we om de 5 minuten in groepjes van 50 - 75 lopers.

Indeling geschied op basis van datum van aanmelding en gekozen afstand. Het overzicht met de startijden wordt begin oktober op deze pagina geplaatst. 

De eerste startgroepen betreft de langste afstand van 25 km en vervolgens dan de 21 km, de 12,5 km en de 8 km groepen gaan als laatste van start.

Start en Finish: Cultureel Centrum Den Heuvel – Heuvelstraat 5 - Alphen (NB)

Let op:
 Er is geen douche en omkleedgelegenheid op de locatie aanwezig.Parkeren

Het is vrij lastig om in de buurt van de start en finish te parkeren. Wij hebben op 1,5 km afstand een ruime parkeergelegenheid op het terrein van Broekman Logistics welke is gelegen aan de Baarleseweg 77 in Alphen. Houd er rekening dat je circa 10/15 minuten moet lopen vanaf de parkeergelegenheid tot aan de start.

Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf het parkeerterrein loop je via de rode pijlen naar de start toe.

Bereikbaarheid

 
Bereikbaarheid
Het dorp Alphen ligt ten zuiden van Tilburg en Breda en is per auto goed bereikbaar er is ook een bus verbinding vanuit Tilburg  
 
Auto
Komend vanuit de richting Breda over A58 neem afslag 12 naar N260 richting Ring-West/Tilburg-Reeshof/Gilze/Rijen/Baarle-Nassau/Turnhout en sla vervolgens rechtsaf naar de Langenbergseweg/de N260 richting Alphen. Bij de rotonde bij Alphen neem je de eerste afslag het dorp in volg dan de borden naar de parkeerlocatie. 

Komend van uit de richting Den Bosch/ Eindhoven over de A58 neem afslag 12 naar N260 richting Ring-West/Tilburg-Reeshof/Gilze/Rijen/Baarle-Nassau/Turnhout en sla vervolgens rechtsaf naar de Langenbergseweg/de N260 richting Alphen. Bij de rotonde bij Alphen neem je de eerste afslag het dorp in volg dan de borden naar de parkeerlocatie.
 
Openbaar vervoer
Vanaf station Tilburg kun je via de Arriva bus nr 321 naar Alphen, De reisduur is circa 35 minuten  Uitstappen bij halte Wilibrodersplein. Vandaar is het 5 minuten wandelen naar de startlocatie.

Aanrij route naar parkeerplaats

Wandelroute naar start

ALPHENSEBERGEN TRAIL
Slider