Ooievaarstrail verplaatst naar 29 augustus.

In dit bericht informeren we jullie over een belangrijke aanpassing in het programma.

Hoe gaan we het doen.

In plaats van de oorspronkelijke geplande twee dagen (zaterdag en zondag) krijgen we vanuit het natuurbeheer alleen toestemming om op zondag 29 augustus de Ooievaarstrail te mogen organiseren. De reden waarom we maar voor één dag toestemming krijgen is gelegen in het feit dat door de grote toename van wandelaars en mountainbikers in het gebied de druk op de natuur fors is toegenomen en als gevolg daarvan ook de schade aan de natuur.

Alle inschrijvingen worden naar zondag 29 augustus verplaatst Doordat we in december tijdig de inschrijving voor de zaterdag hebben stopgezet is het nu mogelijk om de deelnemers (runners en wandelaars) welke voor de zaterdag hadden ingeschreven door te schuiven naar de zondag 29 augustus.

We gaan op 29 augustus dezelfde startprocedure hanteren zoals we die ook bij de afgelopen Smokkelaarstrail ( sept’ 20) tot ieders tevredenheid hebben gedaan.

Dit betekent dus dat we ook nu weer de deelnemers in kleine groepjes van maximaal 30 lopers om de 10 minuten van start te laten gaan. Het programma met de starttijden en de groepsindeling zullen eind januari bekend maken. Je weet dan precies hoe laat je van start gaat. Let op ook de ingeschreven wandelaars gaan op 29 augustus als eerste van start.

Inschrijven is niet meer mogelijk

Door het samenvoegen van de twee dagen zijn we dus volledig uitverkocht!!! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Verschuiven van startgroep/ startijd

Zodra het programma bekend is kun je t/m 1 maart aangeven of je in een andere startgroep ingedeeld wilt worden. (mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

En nu het vervelende… Mocht je nu op 29 augustus niet van start kunnen gaan dan is de enige compensatie die we kunnen bieden een startbewijs voor 2022. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je voor 1 juni aangeven of je hier gebruik van wilt maken. ( mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Tot slot hopen we op jullie begrip voor de gemaakte keuzes. Wij streven er naar om het de trails door te laten gaan en jullie zo toch een fijne trailervaring te kunnen bieden.

Vriendelijke groet, Bert, Hessel en Rob