Wat je moet weten voordat je van start gaat

Het aftellen is begonnen en wij zien er naar uit om jullie op zondag 20 maart bij de Ooievaarstrail te mogen begroeten op onze start & finish locatie Klooster Nieuwkerk

We willen graag even een paar zaken aan je doorgeven zodat tijdens de trailrun alles goed voor je verloopt.

Start & Finish locatie
Klooster Nieuwker
Nieuwkerk 2
Goirle

Startnummer/ starttijd
Je startnummer en starttijd staan vermeld op de website onder het kopje programma

Iedere deelnemer die voor 6 maart heeft ingeschreven ontvangt het startnummer per post op het opgegeven adres. Mocht je het nummer op dinsdag 15 maart  nog niet hebben ontvangen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Deelnemers die na 6 maart hebben ingeschreven kunnen hun nummer op 20 maart ophalen bij de info-stand.
 
Achterzijde startnummer
We verzoeken je dringend om je gegevens op de achterzijde van het nummer in te vullen. In geval van nood is dat voor de hulpverleners zeer nuttige informatie.

Overdragen startnummer
Mocht je alsnog niet mee kunnen doen dan mag je je startnummer overdragen aan een andere persoon. Voor zover wij daar niet van de hoogte zijn moet degene aan wie je jouw startnummer hebt overgedragen dat even melden bij het ophalen van het nummer.

Tassenafgifte
We hebben een bewaakt tassenverzamelpunt in een tent op het terrein ingericht. Aan je startnummer is een bagage label bevestigd welke je aan de tas moet bevestigen. Let op: Er worden alleen tassen aangenomen waaraan dit label is bevestigd.

Veiligheid
De route is volledig met pijlen aangegeven en in 3 zones ingedeeld. Probeer onderweg in je op te nemen in welke zone je loopt. De route wordt bewaakt door mountainbikers. In geval van nood waarschuw je je medelopers en de mountainbikers. Mocht je een telefoon bij je hebben dan bel je ons noodnummer 06 82528961 en geef je aan ons door in welke zone je je bevindt. Wij nemen dan contact op met de mountainbikers. (Let op dit noodnummer is alleen op de dag zelf beschikbaar.) Ook zijn er langs de route een aantal EHBO-posten en rijden er twee EHBO-ers op een mountainbike op de route waar je voor hulp bij terecht kunt.
 
 
Wat neem je mee voor onderweg?
Je doet mee aan een trailrun door de natuur. Dat betekent dat je erop berekend moet zijn dat je onderweg voor jezelf moet zorgen. Neem dus voldoende eten en drinken mee en zorg voor de juiste kleding en schoenen. Denk ook aan een klein eerstehulp setje.

Verzorging onderweg
We hebben 2 drankposten met water, thee en diverse snacks en fruit
- de 25 km en passeren 2 drankposten ( 5 km- 16 km)
- de 21 km passeert 2 drankposten (5 km – 16 km)
- de 16 km passert 2 drankposten ( 5 km -10 km)
- de 10 km passeert 1 drankpost (5 km)
Voor alle afstanden is er op de finish verzorging en fruit.


Tekst loopt onder afbeelding door

route 10 km

route 16 km

route 21 km

route 25 km

Dit moet je ook weten....

Toestand bossen en paden
Op het moment van dit schrijven (5 maart) waren er nog veel natte paden op het parcours. De gunstige weervooruitzichten doen vermoeden dat het parcours op 20 maart redelijk goed begaanbaar zal zijn.

Kleedgelegenheid
We hebben een beperkte ruimt op het veld beschikbaar kom daarom in je hardloop-outfit. Je kunt tas daar niet achterlaten, maar bij de tassenbewaring afgeven. Gebruik hiervoor je bagagelabel op je startnummer.
Er is helaas geen douche gelegenheid aanwezig. Houd hier dus rekening mee!

Parkeren
Parkeren doe je op de aangewezen parkeerterreinen, daar is voldoende ruimte. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars.
Niet op de bospaden parkeren!!

Horeca
Op het veld is een horeca voorziening aanwezig waar je na afloop gezellig kunt napraten en wat kunt eten en drinken.

Buff en T-shirt
Heb je een t-shirt besteld of ingeschreven voor onze Brabantse Trail serie dan kun je bestelde shirt op vertoon van je startnummer ophalen bij t-shirt stand in de tent.

Parkeren !!!
Parkeren in de directe nabijheid van Klooster is vanwege het gering aantal parkeerplaatsen niet mogelijk. Deelnemers moeten daarom gebruik maken van het Parkeerweiland aan het begin van het Nieuwkerksbaantje, een zijweg van de Turnhoutsebaan in Goirle. Indien het weiland te drassig is, parkeren we aan de rechterzijde van het  Nieuwkerksbaantje.
 
We verzoeken je de aanwijzingen van de Verkeersregelaars op te volgen!!
 
Let op: Van af de parkeerplaats moet je circa 1 km wandelen naar het Klooster.


Brabantse Trailserie shirtsBen je een fan van de Brabantse Trailserie dan kun je zondag onze nieuwe T-shirts aanschaffen.
Shirt met korte mouwen kost € 20,00
 Shirt met lange mouwen kost € 20,50 .
Zijn beschikbaar in dames en heren maten.
 
Herinnering
Iedere deelnemer ontvangt bij de finish de 2022 medaille. je bij de voorinschrijving een Buff

Schrijf vast in voor onze volgende trail!
Onze volgende trails in de BrabantseTrailserie  zijn de nieuw Rovertsche Leij Trail op 28 augustus, de Smokkelaarstrail op 17 en 18 september en de AlphenseBergentrail op 6 november aanstaande. Zoals je van ons gewend bent zijn dit ook weer een trails door een mooi natuurgebied.
Inschrijven kun je via www.brabantsetrailserie.nl


We zien er naar uit om jullie op 20 maart in ons mooie Brabant te mogen begroeten!

We wensen je een mooie trail ervaring toe! 

Het organisatie team!
Hessel, Bert en Rob
 
 
Sponsors
Mic media
Scoupz
Klooster Nieuwkerk
WTV Alphen
OOIEVAARSTRAIL
Slider