ROVERTSCHE LEIJTRAIL 25 AUGUSTUS 2024


Start en Finish: Krommedijk/ Kabienstraat – Dorp - Poppel

Er wordt in groepjes van 50 lopers om de 5 minuten gestart. We doen dit om je als deelnemer zo goed mogelijk op een gezonde en veilge manier te laten genieten van de mooie natuur die je onderweg tegenkomt.

De wandelaars gaan om 09.00 uur van start. Let op de finish sluit om 15.00 uur!
De eerste groep trailrunners (25 km) start om 10.00 uur, vervolgens starten de volgende groepen om de 5 minuten. 

 De eerste startlijst waaop je lezen hoe laat je van start gaat wordt begin augustus op deze pagina gepubliceerd. Vervolgens volgt er dan wekelijks een update van deze lijst. 

Let op: Er is geen douche gelegenheid op het terrein aanwezig.
Het programma tref je hieronder aan.

WANDELTRAIL START OM 09.00 uur

Parkeren

Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op en volg ook de verwijzings borden naar de parkeerweide aan de rand van het dorp. Vanaf het parkeerterrein volg je de rode pijlen naar het start & finish gebied. Steek alleen over op de daartoe aangewezen plekken en voorkom zo mogelijke overlast voor het verkeer.

Bereikbaarheid

Het dorp Poppel ligt ten zuiden van Tilburg/ Goirle net over de grens met België en is per fiets, auto en openbaarvervoer goed bereikbaar.

 

Auto
Komend vanuit de richting Breda over A58 bij Tilburg neem je de afslag 11, Tilburg-west richting Goirle/ Turnhout. Rij vervolgens via de N630 naar Poppel. Na het passeren van de grens kom je na 4 km in het dorp centrum en volg je de borden naar het parkeerterrein.

Komend van uit de richting Den Bosch/ Eindhoven over de A58 neem je de afslag 11, Tilburg west richting Goirle/ Turnhout. Rij vervolgens via de N630 naar Poppel. Na het passeren van de grens kom je na 4 km in het dorp centrum en volg je de borden naar het parkeerterrein.

Openbaar vervoer
Vanaf station Tilburg kun je via de Belgische bus ‘ DeLijn’ nr 450 naar Turnhout. Uitstappen bij halte Poppel Dorp - reisduur 29 minuten. Zorg dat je een geldig vervoersbewijs koopt, je gaat namelijk de grens over en is de OVkaart niet geldig. Een kaartje naar Poppel kost € 2,50

ROVERTSCHE LEIJ TRAIL
Slider