Het parcours loopt door twee gebieden. Alle deelnemers lopen door het bosrijke- en heidegebied rondom het ven ‘Het Zand waar je al de nodige klimmetje te verwerken krijgt. De langere afstanden lopen ook een groot deel van hun kilometers door het gebied wat meer bekend staat als de AlphenseBergen.

De start en finish vinden plaats vanuit de historische kern van het dorp het 'W.Binckplein'. Vanaf het plein loop je via de Zandstraat zo de bossen in.

Het parcours wordt volledig uitgepeild en is in zones ingedeeld. Iedere zone wordt beveiligd door mountainbikers. Zij bewaken de route in hun zone en zijn het aanspreekpunt voor de trailrunners.

In geval van nood of een calamiteit kunnen lopers contact opnemen met het noodnummer 06-14752023 en geef dan in welke zone je je bevindt. Wij nemen dan contact op met de moutainbiker en eventeel het mobiele EHBO team die hulp aan je zullen komen bieden

route 8 km

route 12,5 km

route 21 km

route 25 km

Verzorgingpost

Onderweg is er op het 8,5  en 19 km punt een drankpost voor de 21 25,5 km. Voor de 12,2 km deelnemers is er drankpost op de 8,5 km. De 8 km lopers ontvangen hun verzorging op de finish.

ALPHENSEBERGEN TRAIL
Slider