Doordat de start & finish locatie voor de 2021 editie is verhuisd naar Klooster Nieuwkerk hebben we voor alle afstanden een voorlopige nieuwe route gemaakt. Het voormalige klooster bevindt zich midden in de bossen en loop je direct het bosrijke gebied in. De uiteindelijke route wordt, na overleg en goedkeuring van het natuur beheer van het Brabants Landschap, begin augustus gepubliceerd. Hieronder tref je de concept routes aan.

Klooster Nieuwkerk Goirle is een voormalig Nederlands klooster en bevindt zich op de Nederlands-Belgische grens tussen de plaatsen Goirle (NL) en Poppel (BE)..

Het parcours wordt volledig uitgepeild en is in zones ingedeeld. Iedere zone wordt beveiligd door mountainbikers. Zij bewaken de route in hun zone en zijn het aanspreekpunt voor de trailrunners.

In geval van nood of een calamiteit kunnen lopers contact opnemen met het noodnummer 06-14752023 en geef dan in welke zone je je bevindt. Wij nemen dan contact op met de moutainbiker en eventeel het mobiele EHBO team die hulp aan je zullen komen bieden.

route 10 km

route 16 km

route 21 km

route 25 km

Verzorgingpost

( Onder voorbehoud van goedkeuring definitieve route) Onderweg is er op het 8km  en 12 km punt een drankpost voor de 21 en 25,5 km. Voor de 12,2 km deelnemers is er drankpost op de 8,5 km. De 8 km lopers ontvangen hun verzorging op de finish.

OOIEVAARSTRAIL
Slider