In 2021 is  start & finish locatie verhuisd naar Klooster Nieuwkerk. Het voormalige klooster bevindt zich midden in de bossen en loop je direct het bosrijke gebied in. Hieronder tref je de routes aan.

Klooster Nieuwkerk Goirle is een voormalig Nederlands klooster en bevindt zich op de Nederlands-Belgische grens tussen de plaatsen Goirle (NL) en Poppel (BE)..

Het parcours wordt volledig uitgepeild en is in zones ingedeeld. Iedere zone wordt beveiligd door mountainbikers. Zij bewaken de route in hun zone en zijn het aanspreekpunt voor de trailrunners.

In geval van nood of een calamiteit kunnen lopers contact opnemen met het noodnummer welke je op je startnummer aantreft. Geef dan aan in welke zone je je bevindt of indien je over een sporthorloge beschikt op welk kilometerpunt. Wij nemen dan contact op met de moutainbiker en eventeel het mobiele EHBO team die hulp aan je zullen komen bieden.

route 10 km

route 16 km

route 21 km

route 25 km

Verzorgingpost

Onderweg is er op het 6 km en 15 km km punt een drankpost voor de 16 km, 21 km en 25,5 km. Voor de 10 km deelnemers is er drankpost op de 6 km. Op de finsh is er voor alle afstanden een drankpost

OOIEVAARSTRAIL
Slider