De Ooievaarstrail 20 maart 2022

Start en Finish: Kloosternieuwkerk – Nieuwkerk 2 - Goirle

Druppelstart procedure

Er wordt in groepjes van 30 lopers om de 10 minuten gestart. Om de 5 seconden gaan er 2 lopers van die groep van start. We doen dit om je als deelnemer zo goed mogelijk op een gezonde en veilge manier te laten genieten van de mooie natuur die je onderweg tegenkomt.

De eerste groep (25 km) start om 10.30 uur, vervolgens starten de volgende groepen om de 10 minuten. Het volledige startprogramma kun je lager op deze pagina raadplegen.

De startijden zijn per afstand opgesteld. De langste afstanden (25 km) starten om 10.30 uur als eerste en de laatste 10 km start om 12.40 uur 

Op de Startlijst kun je zien in welke groep bent ingedeeld en hoe laat je van start gaat. Dit is de defintieve startlijstvoor 20 maart.

Start en Finish: Kloosternieuwkerk – Nieuwkerk 2 - Goirle

Let op: Er is geen douche gelegenheid op het terrein aanwezig.

Parkeren

Volg de aanwijzingen van de Verkeersregelaars op. Normaal gesproken kunnen we op een weiland parkeren maar bij natte omstandigheden en het weiland daardoor te drassig is, parkeren we aan de rechterzijde van het  Nieuwkerksbaantje. In dat laatste geval moet je rekening houden dat je wat extra meters moet wandelen alvorens je bij het startgebied komt.

Let op:
Op het Nieuwkerksbaantje is het één richtingsverkeer. Dus bij het uitrijden kun je dus niet terug naar de rotonde!!  

Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf het parkeerterrein loop je via de rode pijlen naar de start toe.


OOIEVAARSTRAIL
Slider